Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Prokorak Oy
Telinetie 19
33880 LEMPÄÄLÄ

Y-tunnus: 2340798-9
Puh: 044 313 0064

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Prokorak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Asbestipurkutyöt

Prokorak Oy hoitaa luotettavasti erityistä ammattiosaamista vaativat asbestipurkutyöt. Prokorak Oy on työsuojeluviranomaisen valtuuttama asbestipurkutyön tekijä.

Asbesti on kuitumaista silikaattimineraalia, jolle on ominaista hyvä mekaaninen ja kemiallinen kestävyys ja pölyävyys käsiteltäessä. Asbestille altistuminen voi aiheuttaa syöpää. Asbestipitoisten tuotteiden käyttö on Suomessa kielletty vuodesta 1994 alkaen, mutta koska asbestia on käytetty rakentamisessa laajalti ennen kieltoa, asbestia löytyy edelleen monista rakennuksista.

Asbestipurkutyöt ovat olleet Suomessa luvan varaisia vuodesta 1988 alkaen. Valtuutus edellyttää, että asbestipurkutyön tekijä on pätevä tekemään asbestipurkutyötä, työntekijöillä on töihin vaadittava terveydentila ja että heidät on koulutettu erityisesti asbestipurkutyön tekemiseen. Valtuutus edellyttää myös, että työn tekijällä on asianmukaiset laitteet ja varusteet työn suorittamiseen.

Asbestipurkutyö tehdään aina työsuojeluviranomaiselle toimitettavan purkusuunnitelman mukaisesti. Prokorak Oy noudattaa työssään ehdottoman tarkasti asbestipurkutöistä annettuja määräyksiä. Ota yhteyttä ja tilaa Prokorak Oy suorittamaan vaativa asbestipurkutyö!